A--0A-EG - EX - U2-0

Typer av konferensanläggningar

H-EG - EX - U2-1

Konferensanläggningar av olika storlek

Konferensanläggningar av olika storlek

Det första ni ska bestämma när ni ska boka konferensanläggningar är hur många deltagare som kommer medverka vid konferensen. Kravet på konferensanläggningarna variera kraftigt om ni är 3 personer eller 5000 personer.

Lokalens miljö vid konferensanläggningar

Lokalens miljö vid konferensanläggningar

Konferenser mål och syfte kan variera mycket. Miljön ni vill att konferensanläggningarna ska erbjuda bör passa det ni vill uppnå eller förmedla under konferensen.

Är syftet att ni som grupp ska komma närmare varandra under konferensen bör de konferensanläggningar ni väljer mellan vara varma och gemytliga. Är målet med er konferens att ni ska genomföra ett hårt arbete passar det bättre med mer strikta konferensanläggningar.

H-EG - EX - U2-2

Sittning vid konferensen

Konferensanläggningar för olika sittningar

Det finns olika typer av sittningar vid konferenser och vissa konferensanläggningar bättre för en typ av sittning är andra konferensanläggningar

  • Skolsittning - innebär att konferensanläggningen tillhandahåller rum som går att ställa om så att alla deltagarna har ett eget bord och föreläsaren.
  • Biosittning - betyder att det hos konferensanläggningen går att ställa om så att samtliga sitter riktade mot föredragaren men att det inte finns något bord framför deltagarna.
  • Gruppsittning innebär att deltagarna vid konferensanläggningen kan sitta i grupper runt enskilda bord vilket innebär att vissa deltagare kan ha ryggen mot föredragaren.
  • U-sittning - betyder att lokalerna hos konferensanläggningarna möjliggör att ha ett U-format bord.
  • Styrelsesittning - innebär att konferensanläggningarna tillåter att samtliga deltagare sitter kring ett och samma bord.
I-EG - EX - U2-3

Allt intressant om restauranger

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om restauranger men också en del kul och lustiga saker gällande restaurangerna.

Meny - Restaurangerna
Till förstasidan på www.restaurangerna.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter