Kul om Konferensanläggning

Roligt om konferensanläggning

Här samlas alla kul information om konferensanläggningar, konferenslokaler, konferenshotell och konferenscentra Även roliga om hotell och vad som kan hända på en konferens kommer det att finnas här.

Det finns väldigt mycket att veta om konferensanläggningar och sidan uppdateras kontinuerligt så tipsa gärna om intressanta fakta.

Världens största konferenslokal

Världens största konferenscenter Den största konferenslokalen i världen är Las Vegas Convention Center som kan ta emot 200.000 samtidiga konferensdeltagare och den största konferenslokalen sväljer 6100 personer.

Världens största konferenscenter

Världens största konferenscenter Det största konferenscentret i världen är Hannover Messegelände som kan ta emot 463.000 konferensgäster på en gång.

Crystal Palace

Crystal Palace En av de mest kända konferensanläggningarna i historien var The Crystal Palace som byggdes i Hyde Park i London 1851. Crystal Palace var på hela 92.000 m² och bestod at ett stålfackverk med stora glasytor. Tyvärr förstördes byggnaden i en brand 1936.

Gjort på konferens

Gjort på konferens Konferenser är absolut nödvändiga om man inte vill ha något gjort.
John Kenneth Galbraith

På konferens

På konferens Det finns två sortera män: De som har med sig en present till sin fru när de varit på konferens och de som inte lyckades ragga upp någon.

Kinas största konferenscenter

Kinas största konferenscenter I Kina kan den mäktiga National Exhibition & Conference Center i Shanghai ta emot 400.000 besökare. Om man ställer dessa konferensdeltagare på den Kinesiska Muren blir avståndet mellan den över 20 meter.

Bestämma på konferens

Bestämma på konferens En konferens är ett möte där mellan viktiga människor som var och en för sig inte kan göra något men som tillsammans bestämmer att ingenting ska göras.
Fred Allen

Vinna en konferens

Vinna en konferens Amerika har aldrig förlorat ett krig eller vunnit en konferens.
Will Rogers


Allt intressant om restauranger

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om restauranger men också en del kul och lustiga saker gällande restaurangerna.

Meny - Restaurangerna
Till förstasidan på www.restaurangerna.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter